Appartement 55

 • Verdieping
  Begane grond
 • Type
  F
 • Huur/koop:
  Koop
 • Oppervlakte
  83
 • Prijs
  €395.000 v.o.n.
 • Status
  Verkocht

Dit zelfstandige appartement in Oester Staete is bedoeld voor senioren met een reformatorisch identiteitsprofiel. De woningen zijn zeer geschikt als u ouder wordt en geen of juist wel een zorgvraag heeft. U beschikt over uw eigen appartement en kunt gebruikmaken van de faciliteiten die Oester Staete biedt.

Comfortabel wonen

Woningtype F is een ruim appartement met circa 83m2 woonoppervlakte. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur (waarbij een eigen indeling mogelijk is). Daarnaast beschikt dit appartement over twee slaapkamers. Als u het appartement binnenkomt, vindt u aan uw rechterhand de berging met daarin o.a. de technische installaties. Aan de berging grenst de badkamer met wastafel, toilet en douche. De badkamer is via twee toegangsdeuren bereikbaar, zodat u deze ook direct vanuit de hoofdslaapkamer kunt betreden. Links van de hoofdslaapkamer vindt u de tweede slaapkamer. U kunt deze tweede slaapkamer bijvoorbeeld gebruiken voor logees, kantoor of extra bergruimte. Bij binnenkomst in het appartement vindt u aan de linkerzijde een separaat toilet en de meterkast. Als u verder doorloopt vindt u de woonkamer en keuken. Via de ruimte woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon. Van woningtype F zijn drie koopappartementen aanwezig.

Begane grond

De entree en ontmoetingsruimte op de begane grond vormen het hart van Oester Staete. Het is een fijne plaats om de andere bewoners te ontmoeten en even bij te praten. Dat kan in de ontmoetingsruimte of in het zonnetje op het terras. Bij de entree heeft u een postvak en is er een bellentableau. Na de toegangsdeur heeft u toegang tot het trappenhuis en de lift, de tuin en de ontmoetingsruimte. 

Verdiepingen

Op elke verdieping zijn zowel huur- als koopwoningen gesitueerd. Vanuit de lift of via het trappenhuis betreedt u de hal welke toegang geeft tot de woningen op de betreffende verdieping. 

Buitenruimte

Aan de achterzijde van het gebouw is een parkeerterrein. Bij elke woning hoort een parkeerplaats op het parkeerterrein. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen buitenberging. Deze bevinden zich ook op het terrein aan de achterzijde van het gebouw.

Bijzonderheden

Alle woningen zijn uiteraard hoogwaardig geïsoleerd en voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van energiezuinigheid. De woningen hebben geen gasaansluiting. De woningen zijn levensloopbestendig gebouwd, waardoor u ook met een zorgvraag in de woning kunt blijven wonen.

Inschrijven voor dit appartement