Het actuele projectnieuws

05 juli 2024

Sloop voormalig zorgcentrum Vredelust

Afgelopen week is sloper Sagro gestart met het slopen van het voormalige zorgcentrum Vredelust. Allereerst zal het asbest verwijderd worden, waarna het gebouw volledig ontmanteld wordt en wordt afgebroken. Hieronder treft u een aantal foto's aan.

Lees meer
06 juni 2024

Bouw wooncomplex Oester Staete van start

De meeste woningen van het nieuwe wooncomplex Oester Staete zijn verkocht. Hiermee gaat de bouw binnenkort gegarandeerd van start. Op de plaats van het voormalig zorgcentrum Vredelust in Yerseke komt een wooncomplex. In dit complex worden zorgstudio’s voor verstandelijk beperkten en woningen voor ouderen met een reformatorische identiteit en een eventuele zorg- en ondersteuningsvraag gerealiseerd.

Lees meer
02 juni 2024

Nieuwsbrief over het nieuwbouwplan Oester Staete

Lees meer
13 februari 2024

Start verkoop Oester Staete

Het complex Oester Staete omvat 31 appartementen met een sfeervolle ontmoetingsruimte op de begane grond. Ook zijn er 20 zorgstudio’s voor cliënten van Siloah aanwezig. 

Lees meer
27 september 2023

Omgevingsvergunning en bestemmingsplan definitief!

Goed nieuws! Het bestemmingsplan is definitief vastgesteld en de omgevingsvergunning is afgegeven. Dit is belangrijk nieuws en daarom willen wij u hierover informeren.

Lees meer
16 juli 2022

Vredelust wordt Oester Staete

Het nieuwbouwproject Vredelust gaat vanaf nu door het leven als Oester Staete! De nieuwe naam werd op donderdagavond 7 juli op een feestelijke wijze onthuld door wethouder Maarten Both (SGP). Dit gebeurde tijdens een drukbezochte inloop-informatieavond, waar omwonenden en geïnteresseerden door de ontwikkelende partijen werden bijgepraat over de voortgang van het nieuwbouwplan.

Lees meer