Appartement 59

 • Verdieping
  Begane grond
 • Type
  C
 • Huur/koop:
  Koop
 • Oppervlakte
  88
 • Prijs
  €449.500 v.o.n.
 • Status
  Verkocht

Dit zelfstandige appartement in Oester Staete is bedoeld voor senioren met een reformatorisch identiteitsprofiel. De woningen zijn zeer geschikt als u ouder wordt en geen of juist wel een zorgvraag heeft. U beschikt over uw eigen appartement en kunt gebruikmaken van de faciliteiten die Oester Staete biedt.

Comfortabel wonen

Woningtype C is een ruim en aangenaam hoekappartement in Oester Staete. Het driekamerappartement heeft een oppervlakte van circa 88m2. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken met inbouwappartement (waarbij een eigen indeling mogelijk is). Daarnaast beschikt dit appartement over twee slaapkamers. Bij binnenkomst is aan uw linkerhand de badkamer gesitueerd met daarin een wastafel, douche en toilet. De badkamer is ook vanuit de hoofdslaapkamer bereikbaar. Bij binnenkomst in het appartement rechts vindt u een separaat toilet en daarnaast de meterkast. Naast de hoofdslaapkamer bevindt zich een tweede slaapkamer. U kunt deze tweede slaapkamer bijvoorbeeld gebruiken logees of als kantoor of extra bergruimte. Aan de rechterkant van de woning vindt u een ruime woonkamer en open keuken. Door de hoekligging beschikt deze woning over aangename raampartijen met Franse balkons. De grote raampartijen zorgen voor veel licht en zicht. De woning beschikt ook over een berging waarin o.a. de technische installaties staan. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer. Van woningtype C zijn drie koopappartementen aanwezig.

Begane grond

De entree en ontmoetingsruimte op de begane grond vormen het hart van Oester Staete. Het is een fijne plaats om de andere bewoners te ontmoeten en even bij te praten. Dat kan in de ontmoetingsruimte of in het zonnetje op het terras. Bij de entree heeft u een postvak en is er een bellentableau. Na de toegangsdeur heeft u toegang tot het trappenhuis en de lift, de tuin en de ontmoetingsruimte. 

Verdiepingen

Op elke verdieping zijn zowel huur- als koopwoningen gesitueerd. Vanuit de lift of via het trappenhuis betreedt u de hal welke toegang geeft tot de woningen op de betreffende verdieping. 

Buitenruimte

Aan de achterzijde van het gebouw is een parkeerterrein. Bij elke woning hoort een parkeerplaats op het parkeerterrein. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen buitenberging. Deze bevinden zich ook op het terrein aan de achterzijde van het gebouw.

Bijzonderheden

Alle woningen zijn uiteraard hoogwaardig geïsoleerd en voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van energiezuinigheid. De woningen hebben geen gasaansluiting. De woningen zijn levensloopbestendig gebouwd, waardoor u ook met een zorgvraag in de woning kunt blijven wonen.

Inschrijven voor dit appartement