Appartement 71

 • Verdieping
  Eerste verdieping
 • Type
  B
 • Huur/koop:
  Huur
 • Oppervlakte
  64
 • Prijs
  n.t.b.
 • Status
  Te huur

Dit zelfstandige appartement in Oester Staete is bedoeld voor senioren met een reformatorisch identiteitsprofiel. De woningen zijn zeer geschikt als u ouder wordt en geen of juist wel een zorgvraag heeft. U beschikt over uw eigen appartement en kunt gebruikmaken van de faciliteiten die Oester Staete biedt.

Comfortabel wonen

Woningtype B is het meest voorkomende huurappartement. Deze tweekamerwoning heeft een oppervlakte van circa 64m2. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur. Verder heeft de woning één slaapkamer, een badkamer en een berging. Bij binnenkomst treft u rechts een berging waarin o.a. de technische installaties aanwezig zijn. Aan de berging grenst de badkamer met daarin een douche, toilet en wastafel. De badkamer heeft twee toegangsdeuren waarvan één deur toegang geeft tot de slaapkamer. Deze slaapkamer vindt u als u bij binnenkomst in het appartement rechtdoor loopt. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met daarin de keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon.

Van woningtype B zijn negen huurappartementen beschikbaar.

Begane grond

De entree en ontmoetingsruimte op de begane grond vormen het hart van Oester Staete. Het is een fijne plaats om de andere bewoners te ontmoeten en even bij te praten. Dat kan in de ontmoetingsruimte of in het zonnetje op het terras. Bij de entree heeft u een postvak en is er een bellentableau. Na de toegangsdeur heeft u toegang tot het trappenhuis en de lift, de tuin en de ontmoetingsruimte. 

Verdiepingen

Op elke verdieping zijn zowel huur- als koopwoningen gesitueerd. Vanuit de lift of via het trappenhuis betreedt u de hal welke toegang geeft tot de woningen op de betreffende verdieping. 

Buitenruimte

Aan de achterzijde van het gebouw is een parkeerterrein. Bij elke woning hoort een parkeerplaats op het parkeerterrein. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen buitenberging. Deze bevinden zich ook op het terrein aan de achterzijde van het gebouw.

Bijzonderheden

Alle woningen zijn uiteraard hoogwaardig geïsoleerd en voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van energiezuinigheid. De woningen hebben geen gasaansluiting. De woningen zijn levensloopbestendig gebouwd, waardoor u ook met een zorgvraag in de woning kunt blijven wonen.

Inschrijven voor dit appartement