Appartement 81

 • Verdieping
  Eerste verdieping
 • Type
  D
 • Huur/koop:
  Koop
 • Oppervlakte
  79
 • Prijs
  €395.000 v.o.n.
 • Status
  Verkocht

Dit zelfstandige appartement in Oester Staete is bedoeld voor senioren met een reformatorisch identiteitsprofiel. De woningen zijn zeer geschikt als u ouder wordt en geen of juist wel een zorgvraag heeft. U beschikt over uw eigen appartement en kunt gebruikmaken van de faciliteiten die Oester Staete biedt.

Comfortabel wonen

Woningtype D is vergelijkbaar met woningtype A, maar heeft een iets bredere woonkamer. Deze driekamerwoning heeft een oppervlakte van circa 79 m2. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken met inbouwappartement (waarbij een eigen indeling mogelijk is). Daarnaast beschikt dit appartement over twee slaapkamers. Als u de woning binnenkomt is aan uw linkerhand de badkamer. De badkamer is via twee toegangsdeuren bereikbaar, zodat u deze ook direct vanuit de hoofdslaapkamer kunt bereiken. Bij binnenkomst in het appartement vindt u aan de rechterzijde het toilet en de meterkast. Recht tegenover de voordeur vindt u de tweede slaapkamer. U kunt deze tweede slaapkamer bijvoorbeeld gebruiken logees of als kantoor of extra bergruimte. De tweede slaapkamer grenst aan de ruime woonkamer. In de woonkamer zijn ook de keuken en berging (met o.a. technische installaties) te vinden. Het balkon op het westen is vanuit de woonkamer bereikbaar. Van woningtype D zijn drie koopappartementen aanwezig.

Begane grond

De entree en ontmoetingsruimte op de begane grond vormen het hart van Oester Staete. Het is een fijne plaats om de andere bewoners te ontmoeten en even bij te praten. Dat kan in de ontmoetingsruimte of in het zonnetje op het terras. Bij de entree heeft u een postvak en is er een bellentableau. Na de toegangsdeur heeft u toegang tot het trappenhuis en de lift, de tuin en de ontmoetingsruimte. 

Verdiepingen

Op elke verdieping zijn zowel huur- als koopwoningen gesitueerd. Vanuit de lift of via het trappenhuis betreedt u de hal welke toegang geeft tot de woningen op de betreffende verdieping. 

Buitenruimte

Aan de achterzijde van het gebouw is een parkeerterrein. Bij elke woning hoort een parkeerplaats op het parkeerterrein. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen buitenberging. Deze bevinden zich ook op het terrein aan de achterzijde van het gebouw.

Bijzonderheden

Alle woningen zijn uiteraard hoogwaardig geïsoleerd en voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van energiezuinigheid. De woningen hebben geen gasaansluiting. De woningen zijn levensloopbestendig gebouwd, waardoor u ook met een zorgvraag in de woning kunt blijven wonen.

Inschrijven voor dit appartement