Appartement 83

 • Verdieping
  Eerste verdieping
 • Type
  A
 • Huur/koop:
  Huur
 • Oppervlakte
  74
 • Prijs
  n.t.b.
 • Status
  Te huur

Dit zelfstandige appartement in Oester Staete is bedoeld voor senioren met een reformatorisch identiteitsprofiel. De woningen zijn zeer geschikt als u ouder wordt en geen of juist wel een zorgvraag heeft. U beschikt over uw eigen appartement en kunt gebruikmaken van de faciliteiten die Oester Staete biedt.

Comfortabel wonen

Woningtype A is één van de meest voorkomede types in het gebouw. Dit driekamerappartement is circa 74 m2 groot. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur (bij koop is eventueel een eigen indeling mogelijk). De woning beschikt over twee slaapkamers. U betreedt de woning via een ruime hal welke toegang geeft tot de meeste vertrekken in de woning. In de hal is ook de meterkast en de separate toilet aanwezig. De badkamer is zowel via de hal als ook via de grootste slaapkamer te betreden. Als u bij binnenkomst rechtdoor loopt, komt u uit bij de tweede slaapkamer. Een praktische ruimtes, voor logees of kantoor aan huis. Links van deze tweede slaapkamer ligt de woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken is de berging bereikbaar. Een handige ruimte voor opslag. Ook de technische installaties zijn in deze berging geplaatst. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen voor een aangename lichtinval. Via de woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon.

Van woningtype A zijn er zes koopappartementen en vijf huurappartementen beschikbaar. De plattegrond geeft een weergave van de nummers 57, 77 en 99. De overige nummers zijn gespiegeld en hebben geen kozijnen in de zijgevel

Begane grond

De entree en ontmoetingsruimte op de begane grond vormen het hart van Oester Staete. Het is een fijne plaats om de andere bewoners te ontmoeten en even bij te praten. Dat kan in de ontmoetingsruimte of in het zonnetje op het terras. Bij de entree heeft u een postvak en is er een bellentableau. Na de toegangsdeur heeft u toegang tot het trappenhuis en de lift, de tuin en de ontmoetingsruimte. 

Verdiepingen

Op elke verdieping zijn zowel huur- als koopwoningen gesitueerd. Vanuit de lift of via het trappenhuis betreedt u de hal welke toegang geeft tot de woningen op de betreffende verdieping. 

Buitenruimte

Aan de achterzijde van het gebouw is een parkeerterrein. Bij elke woning hoort een parkeerplaats op het parkeerterrein. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen buitenberging. Deze bevinden zich ook op het terrein aan de achterzijde van het gebouw.

Bijzonderheden

Alle woningen zijn uiteraard hoogwaardig geïsoleerd en voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van energiezuinigheid. De woningen hebben geen gasaansluiting. De woningen zijn levensloopbestendig gebouwd, waardoor u ook met een zorgvraag in de woning kunt blijven wonen.

Inschrijven voor dit appartement