Appartement 89

 • Verdieping
  Tweede verdieping
 • Type
  E
 • Huur/koop:
  Koop
 • Oppervlakte
  87
 • Prijs
  €410.000 v.o.n.
 • Status
  Te koop

Dit zelfstandige appartement in Oester Staete is bedoeld voor senioren met een reformatorisch identiteitsprofiel. De woningen zijn zeer geschikt als u ouder wordt en geen of juist wel een zorgvraag heeft. U beschikt over uw eigen appartement en kunt gebruikmaken van de faciliteiten die Oester Staete biedt.

Comfortabel wonen

Woningtype E is één van de ruimste appartementen in Oester Staete. Deze driekamerwoning heeft een woonoppervlakte van circa 87 m2. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken met inbouwappartement (waarbij een eigen indeling mogelijk is). Daarnaast beschikt dit appartement over twee slaapkamers. Bij binnenkomst in de woning vindt u aan uw linkerhand de berging, de meterkast en het separate toilet. Als u rechtdoor loopt, komt u uit in de woonkamer en keuken. Via de woonkamer krijgt u toegang tot een tweede hal. In deze tweede hal bevinden de deuren naar de twee slaapkamers, de badkamer en een extra opbergruimte. De ruime badkamer van deze woning beschikt over een wastafel, douche en toilet. De twee slaapkamers zijn verdeeld in een grote hoofdslaapkamer en daarnaast een kleinere slaapkamer, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken als logeerkamer, studeerkamer of als extra bergruimte. De twee slaapkamers hebben beide zicht op het ruime balkon, dat te bereiken is via de woonkamer. Van woningtype E zijn twee koopappartementen aanwezig.

Begane grond

De entree en ontmoetingsruimte op de begane grond vormen het hart van Oester Staete. Het is een fijne plaats om de andere bewoners te ontmoeten en even bij te praten. Dat kan in de ontmoetingsruimte of in het zonnetje op het terras. Bij de entree heeft u een postvak en is er een bellentableau. Na de toegangsdeur heeft u toegang tot het trappenhuis en de lift, de tuin en de ontmoetingsruimte. 

Verdiepingen

Op elke verdieping zijn zowel huur- als koopwoningen gesitueerd. Vanuit de lift of via het trappenhuis betreedt u de hal welke toegang geeft tot de woningen op de betreffende verdieping. 

Buitenruimte

Aan de achterzijde van het gebouw is een parkeerterrein. Bij elke woning hoort een parkeerplaats op het parkeerterrein. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen buitenberging. Deze bevinden zich ook op het terrein aan de achterzijde van het gebouw.

Bijzonderheden

Alle woningen zijn uiteraard hoogwaardig geïsoleerd en voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van energiezuinigheid. De woningen hebben geen gasaansluiting. De woningen zijn levensloopbestendig gebouwd, waardoor u ook met een zorgvraag in de woning kunt blijven wonen.

Inschrijven voor dit appartement